O nama

Tražite li ideju za savršeni poklon paket, trebate li pomoć kod izbora proizvoda, oko izrade koncepta i dizajna?
Naš tim pružit će vam cjelovito rješenje kojim ćete postići taj efekt kojem težite.

POKLON PAKETI.HR

Poklon paketi koji će ispričati priču o vašem uspjehu!

Kod nas nećete dobiti samo paket ili poklon set. Dobit ćete kreativnu priču o svom brendu i vrijednostima za koje se zalažete.
Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam ispričati vašu poslovnu priču koja će se još dugo prepričavati u krugu vaših poslovnih suradnika!

POKLONPAKETI.HR rezultat su rada iskusnih prodajnih predstavnika i brojnih dizajnera s velikim iskustvom koji zajedno pričaju priču o vašem poslovnom uspjehu.

Od ideje do konačnog rješenja, na nama je da vašu poslovnu priču pretočimo u poklon paket koji će biti najbolji ambasador vašeg brenda!

Od prvog kontakta shvatit ćete kako svojim klijentima nudimo puno više od poklon paketa. Pružit ćemo vam inovativna rješenja koja će vas svojim dizajnom izdvojiti od drugih. Pomoći ćemo vam da na najbolji način prezentirati sebe i svoje poslovanje.

Kreirat ćemo savršen poklon paket koji će na najbolji način predstaviti vaš brend i poslovanje! Neovisno o prigodi, dobu godine ili vrsti poklon paketa ili poklon seta, kod nas ćete dobiti cjelovito rješenje koje će vas učinkovito i na najbolji način predstaviti drugima. Možete naručiti poklon pakete za razne događaje poput konferencija, sajmova, EU projekata, programe vjernosti ili zatražiti potpuno personalizirane poklon pakete.

Želite li ujedno i impresionirati svoje klijente i suradnike, dovoljno je poslati nam email s idejom ili namjenom poklon paketa koji želite, a mi ćemo učiniti ono što najbolje znamo: stvoriti poseban poslovni paket o kojem će vaši partneri i suradnici još dugo, dugo pričati.

Želite impresionirati
svoje klijente i suradnike?

Pošaljite nam email s idejom ili namjenom poklon paketa koji želite, a mi ćemo stvoriti poseban poslovni paket o kojem će vaši partneri i suradnici još dugo, dugo pričati.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU

Bacite pogled na naš Instagram i inspirirajte se!
Početna
Pretraga
Na vrh