FAQ

ČESTA PITANJA

Česta pitanja o naručivanju, izboru i personalizaciji poslovnih poklon paketa  i setova. Potražite odgovore koji će vam olakšati izbor i naručivanje savršenog poslovnog paketa za vaše suradnike i partnere!

Moguće je brandirati proizvode, za više informacija molimo da se obratite na info@promopoint.hr

Na poklon kutije možemo dodati vaš logotip ili izraditi personalizirani papirnati ovitak. Kod određenih proizvoda moguć je direktni tisak na kutiju – molimo da se u tom slučaju obratite našim prodajnim agentima na info@promopoint.hr.

Naravno! Paketi koje vidite naši su prijedlozi koje možemo prilagoditi prema Vašim potrebama – nadodati ili izbaciti određeni proizvod, ili ga zamijeniti sličnim.

Poklon paketi dolaze u kutijama, u dvije dimenzije. Kod određenih proizvoda veličina kutije prilagođava se sadržaju – molimo da se obratite našim prodajnim agentima. Možemo ponuditi i izradu posebnog pakiranja, no samo za veće narudžbe. Paketi ne trebaju nužno biti upakirani u kutije – moguće je složiti odabrane poklone u vrećice.

Minimum za narudžbu predloženih paketa izražen je kod svakog paketa.

Rok ovisi o raspoloživosti proizvoda koji se nalaze unutar samih paketa i o tome trebate li proizvode s logotipom ili ne. Naš prijedlog je da naručite poklone prije početka sezonske ludnice.*

Kod svakog paketa izražena je cijena ovisno o sadržaju. Ukoliko se paketi mijenjaju ili dodaje branding, cijena se u skladu s time mijenja.

Dostave na području Zagreba iznad 1330 € + pdv dostavljamo besplatno, našom dostavnom službom. Dostave van grada Zagreba obračunavaju se prema važećim cjenicima dostavnih službi – bez obzira na količinu, šalju se na paletama.

*Moguće je pomicanje rokova isporuke u slučaju više sile poput kašnjenja dostavnih službi, neuobičajeno dugih carinskih kontrola, prekida napajanja električnom energijom u tijeku proizvodnje, nenajavljenih inspekcijskih pregleda, promjene stanja skladišta dobavljača u vremenu između slanja ponude i konačne narudžbe, i slično. Kod kašnjenja s rokom isporuke, u ovakvim slučajevima, povrat robe naručene sa skladišta izvan Hrvatske i povrat robe s tiskom, nije moguć.

Početna
Pretraga
Na vrh